Сладките и Пухкави Нови Десени в колекцията на AGLIQUE

Сладките и Пухкави Нови Десени в колекцията на AGLIQUE

Сладките и Пухкави Нови Десени в колекцията на AGLIQUE

"Ще вземеш малко шоколад, малко бонбони, ще добавиш също такава порция курабии и всичко това ще счукаш и хубавичко ще го размесиш. Щом приготвиш лекарството, аз ще го взема. Това много помага против температура."

Карлсон, който живее на покрива

Също като сладките изкушения, които дебнат зад всеки ъгъл и са така любими и на малки, и на големи, няма как да устоите на новия дизайнерски десен от колекцията на AGLIQUE – Bambini Kids – кърпа за тяло и коса. Той е обсипан с най-вкусните понички, мъфини, шоколади, близалки и сладоледи, които ще зарадват всяка една малка дама. Толкова цветни и меки – кърпите веднага ще се превърнат в любим аксесоар за след баня. 

Поглезете Вашето момиче и захаросайте всеки един душ с кърпите за коса и тяло AGLIQUE Bambini! Така ще сте сигурни, че момичето Ви ще има най-сладките сънища.

AGLIQUE Charlie Kids, от своя страна, ще донесе на децата Ви 99 нови приятели, с които заедно да попиват всяка водна капчица. Както знаете, кожухчетата на пандите са черно-бели, а любимото им ядене, на което отделят цели 14 часа от деня си, е бамбук. Пандите са очарователни и пухкави, с което винаги будят усмивки. Сега вече може да зарадвате детето си с мека, памучна хавлия, която да го обгърне с комфорт и нежна грижа.

Защо трябва кърпата за баня да е скучна и едноцветна? Нека детският свят да се изпълни с цветове и приказни десени. Създайте им настроение след баня или след басейн, като превърнете подсушаването в любим ритуал. Освен всичко това, кърпите ще обхванат цялата коса, като тя няма да представлява дискомфорт и да се превръща в пречка по време на детските игри. Може и да използвате кърпата за глава, за да предпазите детските коси от намокряне по време на душ.

Поднесете на детето си подарък, който ще обикне и който ще се превърне в неразделна част от неговия ден. Толкова лесни за употреба, създадени от високачествени материали и със закачливи десени, кърпите AGLIQUE Bambini & Charlie Kids ще станат верен приятел в грижата за кожата и косата на Вашето дете!

С обич, Aglique!

Тюрбанът Black Diamond ще подсили блясъка на Вашата красота и ще ви накара да се чувствате, все едно сте на червения килим. 

прочети още

Както знаете, AGLIQUE има мисия – да подчертава женската красота и да кара всяка дама се чувства специална. Всяка от Вас допринася с цвят и чувственост в ежедневието и в света. Имаме удоволствието да Ви представим един цветен и нежен проект на Калина Михайлова – The Bucket. Селекцията от ръчно багрени шалове очакват всяка прекрасна и нежна дама да ги направи част от своите любими тоалети в магазина на AGLIQUE, ул. Верила 1, гр. София.

прочети още

“За да си добър в работата си – трябва истински да я обичаш!”. Гримът за Марина е цял един свят, който е изпълнен с удоволствието да пресъздаваш идеите си върху лицето на модела, показвайки на какво е възможно въображението ти, смесено с професионализъм.

прочети още

Скъпи дами, Както знаете, AGLIQUE обича да полага нежни грижи за красотата на Вас и Вашата коса. Освен дизайнерските и стилни кърпи за коса и тяло, ние искаме да изглеждате зашеметяващо по всяко време на денонощието и по всеки един повод. 

прочети още

Здравейте, прекрасни дами! Днес искаме да Ви разкажем за едно местенце, в което вече може да откриете кърпите AGLIQUE.

прочети още

Посрещаме ви с новата ни колекция шал - фишу Aglique!

прочети още

Любимите ви Aglique са вече на нов адрес.

прочети още

Три продукта от новата ни плажна колекция Ви очакват!

прочети още

Тази пролет ще участваме на Mish Mash Fest

прочети още

Върни си градското излъчване - или как да се поглезим и освежим в началото на есента с Aglique и COCO dry bar & nail house. Обявяваме началото на кампания, в която ще предоставим 3 ваучера по 109.00 лв. на три от Вас, скъпи момичета!

прочети още

Когато получим такава чаровна оценка, знаем че си вършим работата добре!

прочети още

Кърпите за коса Aglique са създадени от жена за жени. Какво ги отличава от класическата хавлия, с която подсушаваме косите си след душ: Най-голямото им предимство, е че се закопчават с копче на тила и не падат от главата ни.

прочети още

Aglique посреща своите приятели и клиенти в нов шоурум!

прочети още

Този Декември AGLIQUE ще подари 7 AGLIQUE SHINE - SWAROVSKI LUXURY LIMITED EDITION кърпи за коса.

прочети още

Както добре знаем яйцето от край време се ползва за маски за коса и лице. За овлажняване, възстановяване и блясък на косата го смесете с малко авокадо.

прочети още

ХИДРАТИРАЩA маска за лице с портокал Време за приготвяне: 3 минути

прочети още

Този ексфолиант е подходящ за лице и тяло, но върши чудеса и с ръцете ви!

прочети още

Предлагам ви три различни маски с розова вода за различните типове кожа.

прочети още
/div>