Кърпа за лице - AGLIQUE PADMA

#НИЕЖЕНИТЕ

Знаем, че кожата на лицето е най-фина и изисква специфична грижа, за да е здрава, сияйна и с равномерен тен. Разбира се, че искаме да направим отлично впечатление на първа среща. Но най-важното във всяка грижа, която полагаме за себе си е да подобрим самочувствието си. 

AGLIQUE СЪВЕТ: Не използвайте една и съща хавлия, за да попиете след душ тялото и лицето си. С голямата и по-тежка кърпа за тяло, упражнявате по-голям натиск върху деликатната зона на лицето, а това не е полезно. Използвайте специална кърпа с малък размер и не търкайте, а само докосвайте плата до кожата и леко попийте. 

Изработена от мека памучна хавлия, кърпата за лице Aglique е чудесно допълнение към вашите ежедневни ритуали за красота. Изпирайте я поне веднъж седмично, за да е ефективна цялостната ви грижа. 

За нас женските ритуали са важни и искаме да се чувствате приятно и красиви след баня.

Всяка кърпа за лице Aglique, пристига в дизайнерска, елегантна опаковка.

 

ДИЗАЙНЪТ

„Йога колекция – Padma” – Какво виждаш когато си помислиш за лотос? Божествено красиво цвете, напълно разцъфнало, обърнало „поглед“ към небето. Откъде лотосът започва своето съществуване – от тинята, но винаги остава чист и неопетнен. Сега виж себе си... и ти можеш да бъдеш като цветовете на лотоса – незасегнат от ежедневните ситуации и изпълнен с любов и радост. Цъфтящ от хармония.
Padma означава „лотос“. Каквато и йога да практикуваш – това е твоето усилие. Всяка асана е лекото потапяне във вътрешното ти Аз и е толкова нежна, колкото е нежен лотосът. Настаняваш се на кърпата Padma или я поставяш близо до теб, и разкриваш потенциала си – пласт след пласт, точно както лотосът се разтваря венчелистче след венчелистче и поглежда към небето. Към безкрайността.

 

Препоръчваме да изперете продукта преди първа употреба.

Състав на продукта: 400gsm; 70% Памук ; 30% микрофибър - от горната страна на кърпата

Размер: 35 см x 35 см

 

Инструкции за поддръжка: 

Ръчно пране - ДА

Машинно пране с на 30С - ДА

Химическо - ДА

Гладене - ДА

Сушилня - НЕ

 

Продуктът е произведен в България.

Доставка
Доставка

Доставка до адрес със Спиди: 7.00 лв. за цялата страна

Доставка до офис на Спиди: 6.00 лв. за цялата страна