КЪРПА ЗА ЙОГА, ПЛАЖ И БАНЯ - AGLIQUE HAMSA

"Всяка сутрин се раждаме наново. Това, което правим днес има най-голямо значение." ~ Буда 

За всички, които практикуват йога, и дамите, и момичетата, и мъжете, кърпите освен, че са качествени, красиви и практични, материята, от която са направени – памук, допринася за доста ефективно полезно действие и въздействие върху тялото и главата. Първо – високата им попивателна способност, която ще направи практиката по-приятна. Няма да е необходимо непрекъснато да се попива потта и да се губи време от упражненията. Второ – тяхната издръжливост и качество. Могат да се перат хиляди пъти и няма да загубят цветовете и еластичността си. Трето – леки са и много удобни за носене, дори в дамска чанта. И четвърто – изборът на твоя кърпа за Йога и аксесоари към нея, е едно лично йога пространство и йога култура.

Освен в студиото за практика, можете да вземете  своята кърпа в планината, когато сте на море, и да оставите една и в банята. HAMSA TOWEL ще ви създаде настроение и удоволствие след душ. 

Комбинирайте с вашата кърпа за глава.

За нас женските ритуали са важни и искаме да се чувствате приятно и красиви след баня. Кърпата има две закачалки, по дългата и късата страна, в зависимост от мястото за окачване, с което разполагате. Опакована в красива кутия HAMSA TOWEL e чудесен подарък за вас или любима приятелка. 

Какъв дизайн да избереш?
Ще те провокираме... Помисли... Обърни се към себе си... И ще разбереш.
„Йога колекция – Hamsa“ – „Хамса“ или „Ръката на Фатима“ е символ, който има дълбоко културно значение в различни части на света. Това е универсален символ за закрила и добра енергия. Произхожда от Древна Месопотамия. Финикийците са първите, които го използвали против злото.
Думата „хамса“ са петте пръста на ръката. Пряко свързана е с числото 5 на иврит – „хамеш“. Символът е познат още като – „Ръката на Мария“, „Ръката на Мириам“, „Ръката на Богинята“, но най-разпространеното е „Ръката на Фатима“ – дъщерята на пророка Мохамед. Цялото й име е Фатима Ал Захра, означаващо „блестящата“ на арабски. Фатима била пример за доброта, смиреност и чистота, ето защо знакът на ръката – „Hamsa“ е обвързан с вяра, милосърдие, молитва за мир в духовния път. В будистките общности символът олицетворява сетивата и седемте чакри в човешкото тяло.

  

Препоръчваме да изперете продукта преди първа употреба

Състав на продукта: 400gsm; 70% Памук ; 30% микрофибър - от горната страна на кърпата

Размер: дълж. 150 см, шир. 100 см.

 

Инструкции за поддръжка: 

Ръчно пране - ДА

Машинно пране с подобни материи на 30С - ДА

Химическо - ДА

Гладене - ДА

Сушилня - НЕ

Продуктът е произведен в България.

 

Фотография: Вергиния Янчева

Грим: Росина Георгиева

Модел: Bettyna Venkova - Цвети

YOGA-BODY-BEACH-TOWEL-HAMSA-AGLIQUE.mp4
Доставка
Доставка

Доставка до адрес със Спиди: 7.00 лв. за цялата страна

Доставка до офис на Спиди: 6.00 лв. за цялата страна