Aglique – „Колекция Йога“

Aglique – „Колекция Йога“

„Отношението на благодарност е най-висшата йога.“
Йоги Бхаджан
Aglique има радостта и удоволствието да ви предложи една специална колекция от продукти, свързана единствено и само с ЙОГА – „Колекция Йога – Hamsa, Muladhara и Padma“.
За всички, които практикуват йога, и дамите, и момичетата, и мъжете, кърпите освен, че са качествени, красиви и практични, материята, от която са направени – памук, допринася за доста ефективно полезно действие и въздействие върху тялото и главата. Първо – високата им попивателна способност, която ще направи практиката по-приятна. Няма да е необходимо непрекъснато да се попива потта и да се губи време от упражненията. Второ – тяхната издръжливост и качество. Могат да се перат хиляди пъти и няма да загубят цветовете и еластичността си. Трето – леки са и много удобни за носене, дори в дамска чанта. И четвърто – изборът на твоя кърпа за Йога и аксесоари към нея, е едно лично йога пространство и йога култура.
Предлагаме три рамера:
Кърпи за практика - голям размер (100х150)
Кърпи за практика/спорт - среден размер (70х50)
Кърпи за лице - малък размер (35х35)
Платът се произвежда в България. Дизайните са дело на Aglique, както при всички останали наши продукти.
Какъв дизайн да избереш?
Ще те провокираме... Помисли... Обърни се към себе си... И ще разбереш.
„Йога колекция – Hamsa“ – „Хамса“ или „Ръката на Фатима“ е символ, който има дълбоко културно значение в различни части на света. Това е универсален символ за закрила и добра енергия. Произхожда от Древна Месопотамия. Финикийците са първите, които го използвали против злото.
Думата „хамса“ са петте пръста на ръката. Пряко свързана е с числото 5 на иврит – „хамеш“. Символът е познат още като – „Ръката на Мария“, „Ръката на Мириам“, „Ръката на Богинята“, но най-разпространеното е „Ръката на Фатима“ – дъщерята на пророка Мохамед. Цялото й име е Фатима Ал Захра, означаващо „блестящата“ на арабски. Фатима била пример за доброта, смиреност и чистота, ето защо знакът на ръката – „Hamsa“ е обвързан с вяра, милосърдие, молитва за мир в духовния път. В будистките общности символът олицетворява сетивата и седемте чакри в човешкото тяло.

„Йога колекция – Muladhara” – „Корен на съществуването“ (mula означава – корен, dhara означава – поток) или коренната (първа) чакра. Символизира се от лотос с четири венчелистчета носещи санскритските букви ва, сча, ша и са. Централната сричка е лам. Татва на Земята е представена от жълт квадрат. Първата чакра е в основата на гръбначния стълб и е свързана с чувството, че си стъпил здраво на земята и можеш да управляваш живота си. Свързващият цвят е червен, оттук и връзката със земята. Когато енергията тече през Muladhara , ти си заземен в себе си и си уверен за света около теб.

„Йога колекция – Padma” – Какво виждаш когато си помислиш за лотос? Божествено красиво цвете, напълно разцъфнало, обърнало „поглед“ към небето. Откъде лотосът започва своето съществуване – от тинята, но винаги остава чист и неопетнен. Сега виж себе си... и ти можеш да бъдеш като цветовете на лотоса – незасегнат от ежедневните ситуации и изпълнен с любов и радост. Цъфтящ от хармония.
Padma означава „лотос“. Каквато и йога да практикуваш – това е твоето усилие. Всяка асана е лекото потапяне във вътрешното ти Аз и е толкова нежна, колкото е нежен лотосът. Настаняваш се на кърпата Padma или я поставяш близо до теб, и разкриваш потенциала си – пласт след пласт, точно както лотосът се разтваря венчелистче след венчелистче и поглежда към небето. Към безкрайността.
Изборът е твой. „Колекцията Йога“ те очаква.

Да започнем така... Всеки наш ден стартира с нещата, които сме изградили в себе си като навик. Дори не се замисляме как ставаме, как пристъпваме, как тръгваме, как действаме. Като че началото на деня ни е мигът на заключване на вратата и глътката въздух навън. Доказано е, че 90 % от нас, жените, действат точно така.

прочети още

Тази статия е за майките на момичета. Както казват бабите ни, момчетата се гледат трудно, но момичетата те „изпиват до дъно“. Повечето от нас, които имаме дъщери, ще се съгласят. Бабите винаги са прави... Знаете какво предизвикателство е да създадем здравословните и хигиенните навици у децата ни.

прочети още

Знаем, че всеки ден можем да намерим неизчерпаема информация за здраве и красота. Всеки един сайт по този въпрос, до който стигнем, ни обяснява колко лесно или не толкова можем да направим нещо добро за себе си. Да, това е такa. Ние също ще ви провокираме с още нещо относно красотата. Ще обърнем внимание на удобството и практичността. Замислялили сте се как по-лесно можете да приключите всяка една тренировка. Как, когато сте уморени от нея, да улесните прехода към връщането навън. Без мокри хавлии, без тежки сакове. Използването на кърпите на Aglique са една прекрасна възможност за това.

прочети още

Скъпи приятели и последователи на Aglique, в разгара на пролетта и на прага на лятото, както винаги се опитаваме да допринесем за вашия комфорт в ежедневието, на морския бряг, на планинския връх, в спортната зала, в парка, на басейна или дори на балкона вкъщи... Провокираме ви да „поемете“ към най-мечтаните месеци от годината, добавяйки различен аксесоар от нашите продукти. Какво да предприемете?

прочети още

Коя е създателката на Aglique и други интересни факти за бранда можете да прочетете в следващото интервю. Aglique благодари на "Лицата на града", които ни поканиха, за да разкажем любопитни и малко известни моменти от създаването ни досега.

прочети още

Кърпите за коса Aglique за домашна грижа се предлагат в две основни разновидности - сатен и памук. Коя е по-подходяща за вас? Какви са разликите? Как да изберете? Днес отговаряме на тези най-често задавани въпроси.

прочети още

“Мечтаната ми сесия може да е всяка една сесия, стига да съм с екип от отдадени хора, които обичат това, което правят, а и обичат да го споделяме заедно.”

прочети още

Жените обичат да се грижат и да поддържат външния си вид. Някои от дамите дори превръщат тези грижи в ритуали за красота, чрез които постигат удовлетворение, спокойствие и създават приятни лични моменти.

прочети още

Някои от древните народи са вярвали, че косата притежава магически свойства, а много философи считат, че дългата коса помага на индивида да е в по-добра връзка със заобикалящия го свят.

прочети още

Aglique препоръчва да полагате грижи за косата си, както през зимата, така и през всяко едно време на годината.

прочети още

ART & SOUL е едно от местата, на които може да откриете красотата на множество крафт изделия и на дизайнерските продукти за коса и тяло Aglique.

прочети още

Представяме Ви дизайнерската мъжка колекция кърпи за тяло Aglique Man Luxury Leather Edition – една колекция, която ще докосне егото и най-претенциозните мъже.

прочети още

Семейството на AGLIQUE расте непрекъснато, също както и разнообразието в гамата продукти на бранда. Както вече знаете, предназначението и основна цел на кърпите за коса и тяло AGLIQUE е да допринасят за комфорта и красотата на всяка една дама.

прочети още

Някои от Вас може би си задават въпроса дали модната фотография е изкуство? Обективът на Диляна ще ви даде най-правилният отговор, който без съмнение е “Да!”

прочети още

Тюрбанът Black Diamond ще подсили блясъка на Вашата красота и ще ви накара да се чувствате, все едно сте на червения килим. 

прочети още

Както знаете, AGLIQUE има мисия – да подчертава женската красота и да кара всяка дама се чувства специална. Всяка от Вас допринася с цвят и чувственост в ежедневието и в света. Имаме удоволствието да Ви представим един цветен и нежен проект на Калина Михайлова – The Bucket. Селекцията от ръчно багрени шалове очакват всяка прекрасна и нежна дама да ги направи част от своите любими тоалети в магазина на AGLIQUE, ул. Верила 1, гр. София.

прочети още

“За да си добър в работата си – трябва истински да я обичаш!”. Гримът за Марина е цял един свят, който е изпълнен с удоволствието да пресъздаваш идеите си върху лицето на модела, показвайки на какво е възможно въображението ти, смесено с професионализъм.

прочети още

"Ще вземеш малко шоколад, малко бонбони, ще добавиш също такава порция курабии и всичко това ще счукаш и хубавичко ще го размесиш. Щом приготвиш лекарството, аз ще го взема. Това много помага против температура." Карлсон, който живее на покрива

прочети още

Скъпи дами, Както знаете, AGLIQUE обича да полага нежни грижи за красотата на Вас и Вашата коса. Освен дизайнерските и стилни кърпи за коса и тяло, ние искаме да изглеждате зашеметяващо по всяко време на денонощието и по всеки един повод. 

прочети още

Здравейте, прекрасни дами! Днес искаме да Ви разкажем за едно местенце, в което вече може да откриете кърпите AGLIQUE.

прочети още

Посрещаме ви с новата ни колекция шал - фишу Aglique!

прочети още

Любимите ви Aglique са вече на нов адрес.

прочети още

Три продукта от новата ни плажна колекция Ви очакват!

прочети още

Тази пролет ще участваме на Mish Mash Fest

прочети още

Върни си градското излъчване - или как да се поглезим и освежим в началото на есента с Aglique и COCO dry bar & nail house. Обявяваме началото на кампания, в която ще предоставим 3 ваучера по 109.00 лв. на три от Вас, скъпи момичета!

прочети още

Когато получим такава чаровна оценка, знаем че си вършим работата добре!

прочети още

Кърпите за коса Aglique са създадени от жена за жени. Какво ги отличава от класическата хавлия, с която подсушаваме косите си след душ: Най-голямото им предимство, е че се закопчават с копче на тила и не падат от главата ни.

прочети още

Aglique посреща своите приятели и клиенти в нов шоурум!

прочети още

Този Декември AGLIQUE ще подари 7 AGLIQUE SHINE - SWAROVSKI LUXURY LIMITED EDITION кърпи за коса.

прочети още

Както добре знаем яйцето от край време се ползва за маски за коса и лице. За овлажняване, възстановяване и блясък на косата го смесете с малко авокадо.

прочети още

ХИДРАТИРАЩA маска за лице с портокал Време за приготвяне: 3 минути

прочети още

Този ексфолиант е подходящ за лице и тяло, но върши чудеса и с ръцете ви!

прочети още

Предлагам ви три различни маски с розова вода за различните типове кожа.

прочети още
/div>